dissabte, 27 de gener del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 28 de gener de 2018

☀BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 28 de gener de 2018 - Dia Mundial contra la Lepra - Dia Europeu de Protecció de Dades – Dia Mundial de la Reducció de les Emissions de CO2☀
---------------------------
(del missatge del Papa Francesc enviat al professor alemany Klaus Schwab, fundador i president executiu del Fòrum Econòmic Mundial, en ocasió de la trobada anual que es va celebrar del 23 al 26 de gener a Davos - Suïssa):

«Els exhorto a no quedar-se callats davant el patiment de milions de persones la dignitat de la qual està ferida, i tampoc podem seguir endavant com si l'expansió de la pobresa i la injustícia no tingués una causa.

És un imperatiu moral, una responsabilitat que involucri a tots, crear les condicions adequades per permetre a tots viure d'una manera digna.

La recurrent inestabilitat financera ha generat nous problemes i seriosos desafiaments que els governs han d'afrontar, com l'increment de la desocupació, la pobresa en diverses de les seves formes, l'ampliació de la bretxa socioeconòmica i noves formes d'esclavitud, sovint causats per situacions de conflicte, la migració i diversos problemes socials.

Ara és temps per fer passos valents i ferms pel nostre estimat planeta. És el moment just per posar per obra nostra responsabilitat per contribuir al desenvolupament de la humanitat».
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Tomàs d'Aquino, prevere i doctor de l'Església, patró dels estudiosos i els estudiants.
-Sant Flavià, soldat màrtir.
-Sant Tirs, atleta màrtir.
-Sant Julià, bisbe.
-Sant Leònides, màrtir.
-Beata Gentil Giusti, mare de família.
-Sant Amadeu, bisbe.
-Santa Clara, abadessa.
-Sant Valeri, bisbe.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Setmana IV de durant l’any.
Litúrgia de les Hores:
4a setmana del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada