dissabte, 13 de gener del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 14 de gener de 2018

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 14 de gener de 2018 – 104 Jornada Mundial de l’Emigrant i del Refugiat
---------------------------
«Cada foraster que truca a la nostra porta és una ocasió de trobada amb Jesucrist, que s'identifica amb l'estranger acollit o rebutjat en qualsevol època de la història.

A cada ésser humà que es veu obligat a deixar la seva pàtria a la recerca d'un futur millor, el Senyor el confia a l'amor maternal de l'Església.

Referent a això, desitjo reafirmar que la nostra resposta comuna es podria articular entorn de quatre verbs: acollir, protegir, promoure i integrar.

D'acord amb la seva tradició pastoral, l'Església està disposada a comprometre en primera persona perquè es duguin a terme totes les iniciatives que s'han proposat. No obstant això, per obtenir els resultats esperats és imprescindible la contribució de la comunitat política i de la societat civil, cadascuna segons les seves pròpies responsabilitats».

(del missatge de data 15 d’agost de 2017 del Papa Francesc  per la 104 Jornada Mundial de l’Emigrant i del Refugiat que es celebra avui diumenge 14 de gener de 2018).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Joan de Ribera, arquebisbe de València.
-Sant Fèlix de Nola, prevere.
-Sant Malaquies, profeta.
-Santa Macrina, matrona.
-Beat Pere Donders, prevere redemptorista.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Setmana II de durant l’any.
Litúrgia de les Hores:
2a setmana del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada