dijous, 25 de gener del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui divendres 26 de gener de 2018

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui divendres 26 de gener de 2018 – Dia Mundial de l’Educació Ambiental
---------------------------
(i 4.- Del Papa Francesc el dimecres 17 de gener a la seva trobada amb els joves en el Santuari Nacional de Maipú de Xile):

«Estimats amics, estimats joves: Siguin vostès -els ho demano per favor-, siguin vostès els joves samaritans que mai abandonen a ningú tirat al camí. Al cor, una altra pregunta: Alguna vegada vaig abandonar a algú tirat al camí? Un parent, un amic, amiga ...? Siguin samaritans, mai abandonin l'home tirat en el camí. 

Siguin vostès els joves cirineus que ajuden a Crist a portar la seva creu i es comprometen amb el sofriment dels seus germans. Siguin com Zaqueu, que va transformar el seu nanisme espiritual en grandesa i va deixar que Jesús transformés el seu cor materialista en un cor solidari. Siguin com la jove Magdalena, apassionada buscadora de l'amor, que només en Jesús troba les respostes que necessita. Tinguin el cor de Pere, per abandonar les xarxes al costat del llac. Tinguin l'afecte de Joan, per reposar a Jesús tots els seus afectes. Tinguin la disponibilitat de la nostra Mare, la primera deixebla, per cantar amb goig i fer la seva voluntat».
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sant Timoteu, bisbe d'Efes, i Sant Titus (o Tet), bisbe de Creta, deixebles i col•laboradors de Pau (sI).
-Santa Paula (o Pola), vídua, deixebla de Sant Jeroni.
-Sants Robert, Alberic i Esteve, abats de Citeaux.
-Sant Teògenes, bisbe i màrtir.
-Sant Ansili, bisbe.
-Sant Gonçal, bisbe.
---------------------------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada