dilluns, 1 de gener del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimarts 2 de gener de 2018

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimarts 2 de gener de 2018
---------------------------
«Deixem-nos ara guiar per l'Evangeli d'avui. Sobre la Mare de Déu es diu una sola frase: Guardava totes aquestes coses, meditant en el seu cor. Guardava. Simplement guardava.

I el silenci ens diu que també nosaltres, si volem guardar-nos, tenim necessitat de silenci. Tenim necessitat de romandre en silenci mirant el pessebre. Perquè davant del pessebre ens descobrim estimats, assaborim el sentit genuí de la vida. I contemplant en silenci, deixem que Jesús ens parli al cor: que la seva petitesa desarmi la nostra supèrbia, que la seva pobresa desconcerti la nostra fastuositat, que la seva tendresa sacsegi el nostre cor insensible.

Reservar cada dia un moment de silenci amb Déu és guardar la nostra ànima; és guardar la nostra llibertat enfront de les banalitats corrosives del consum i la sorollosa confusió de la publicitat, enfront de l'abundància de paraules buides i les onades impetuoses de les murmuracions i queixes».

(de l’homilia del Papa Francesc a la Missa de la Solemnitat de Santa Maria Mare de Déu, ahir dilluns 1 de gener de 2018, a la Basílica de Sant Pere del Vaticà).
---------------------------
Santoral d'avui:

-Mare de Déu, Auxili dels cristians.

-Sant Basili el Gran i Sant Gregori Nacianzè, bisbes i doctors de l'Església.

-Sant Macari, abat.
-Sant Isidor d'Antioquia, bisbe i màrtir.
-Sant Adelard, abat.
-Santa Landaberta, verge.
-Santa Estèfana, verge.
-Sant Marcel·lí, nen màrtir.
-Santa Emma, verge.
---------------------------
Tingueu un bon dimarts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada