divendres, 26 de gener del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 27 de gener de 2018

☀BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 27 de gener de 2018 - Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes de l'Holocaust☀
---------------------------
«La corrupció és com aquests pantans xopadors que trepitges i en vols sortir, i fas un pas i te'n vas més endins, més endins, més endins, i et va xuclant. És un pantà ... Aquest sí que és la destrucció de la persona humana.

Al pecat no li tinc por, tinc por a la corrupció, perquè la corrupció ja et va viciant l'ànima i el cos; i un corrupte està tan segur de si mateix que no pot tornar enrere.

¿I en l'Església, hi ha corrupció? Sí. Hi ha casos de corrupció a l'Església. En la història de l'Església sempre n'hi va haver. Sempre n'hi va haver, perquè homes i dones d'església van entrar en el joc de la corrupció».
----------
(de la conferència de premsa concedida pel Papa Francesc en l'avió que el portava de retorn a Roma, després de realitzar una visita apostòlica a Xile i el Perú).
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sant Enric d'Ossó i Cervelló (Vinebre, Ribera d’Ebre 1840-Gilet, València 1896, prevere, fundador de les teresianes (STJ).
-Santa Àngela Mèrici (1470-1540), verge, fundadora ursulines (Brèscia, 1535).
-Sant Vitalià, papa (657-672).
-Sant Emeri o Emer, abat de Banyoles.
-Sant Julià, bisbe de Burgos.
-Santa Càndida, vídua i eremita.
-Sant Daci, màrtir.
-Sant Datius, màrtir.
---------------------------
Tingueu un feliç dissabte i un bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada