dimecres, 7 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 8 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 8 de setembre de 2022 / NAIXEMENT DE LA BENAURADA VERGE MARIA / Dia Internacional de l'Alfabetització - Dia Internacional del Periodista - Dia Mundial de la Fibrosi Quística - Dia Mundial de la Fisioteràpia – Dia del Cooperant

----------

«Continuem la nostra reflexió sobre el discerniment, i per a això pot ajudar-nos l'exemple concret d'un sant: Ignasi de Loiola. Quan Ignasi estava convalescent, després d'haver estat ferit en una cama durant una batalla, es va dedicar a llegir. Ell hauria preferit les històries de cavalleria, però a la seva casa només hi havia llibres de sants. No obstant això, llegint aquests relats, coneixent figures com la de sant Francesc i sant Domingo, va sentir que l'estil de Déu l'atreia i el convidava a canviar de vida».

 

(Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 7 de setembre de 2022 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Josep, fill de David, no tinguis por de prendre Maria, la teva esposa, a casa teva: el fruit que ella ha concebut ve de l'Esperit Sant». (Mateu 1,20). 

----------                     

Santoral:

-El Naixement de la  Benaurada Verge Maria, festa amb nombroses advocacions: Àfrica, Canòlic, Caridad, Cisa, Cobre, Covadonga, Del Puig, Gleva, Gràcia, Meritxell, Mont, Núria, Puigcerver, Queralt, Tura, Valldeflors, Victòria... (marededéus trobades) i d’altres.

-Sant Adrià, soldat màrtir.

-Sant Sergi I, papa.

-Santa Adela, religiosa.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada