divendres, 16 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 17 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 17 de setembre de 2022 / Dia Mundial de la Seguretat del Pacient - Dia Mundial del Donant de Medul·la Òssia i Sang de Cordó Umbilical - Dia Mundial de la Neteja  - Dia Internacional del Panda Vermell

----------

«Si falta la pau és perquè falta la cura, la tendresa, la capacitat de generar vida. I, per tant, cal buscar-la implicant majorment a la dona. Perquè la dona cuida i dona vida al món, és camí cap a la pau. Per això donem suport a la necessitat de protegir la seva dignitat, i de millorar el seu estatus social com a membre de la família i de la societat amb els mateixos drets. També a les dones se'ls han de confiar rols i responsabilitats majors. Quantes opcions que comporten mort s'evitarien, si les dones estiguessin en el centre de les decisions! Comprometem-nos perquè siguin més respectades, reconegudes i incloses».

 

(Del Viatge Apostòlic del Papa Francesc a Kazajistán – Discurs del Papa Francesc en la Lectura de la Declaració Final i Clausura del VII Congrés de Líders de Religions Mundials i Tradicionals - Palau de la Independència de Nursultán – Dijous, 15 de setembre de 2022).

----------         

Paraula del Senyor:

«La llavor que cau en terra bona són els qui escolten la paraula amb un cor bo i generós, la retenen i amb perseverança arriben a donar fruit». (Lluc 8,15).  

 ----------        

Santoral:

-Sant Robert Bel·larmino, bisbe i doctor de l’Església, cardenal.  

-Sant Pere d’Arbués, prevere i màrtir.  

-Santa Coloma, verge i màrtir. 

-Santa Ariadna, màrtir.

-Santa Hildegarda de Bingen, verge i doctora de l’Església. 

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada