diumenge, 25 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 26 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 26 de setembre de 2022 / Dia Internacional per a l'Eliminació Total de les Armes Nuclears - Dia Mundial de la Salut Ambiental

----------

«Avui, en aquest diumenge, l'Església celebra la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat, sobre el tema "Construir el futur amb els migrants i refugiats". Renovem el nostre compromís de construir el futur segons el projecte de Déu: un futur en el qual cada persona trobi el seu lloc i sigui respectada; on els migrants, refugiats, desplaçats i víctimes del tràfic puguin viure en pau i amb dignitat. Perquè el Regne de Déu es realitzi amb ells, sense exclusions. És també gràcies a aquests germans i germanes que les comunitats poden créixer en l'àmbit social, econòmic, cultural i espiritual; i compartir les diferents tradicions enriqueix al Poble de Déu. Comprometem-nos tots a construir un futur més inclusiu i fratern! Els migrants han de ser acollits, acompanyats, promoguts i integrats».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Estadi municipal "XXI Setembre" de Matera - Itàlia).

----------

Paraula del Senyor:

«Qui no està contra vosaltres, està amb vosaltres». (Lluc 9,50).

 ----------        

Santoral:

-Sant Cosme i Sant Damià (anomenats “els sants metges”), màrtirs. 

-Sant Pau VI, papa.

-Sant Nil, abat.

-Santa Justina, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada