diumenge, 11 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 12 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 12 de setembre de 2022 / Dia de les Nacions Unides per a la Cooperació Sud-Sud - Dia Internacional d'Acció contra la Migranya

----------

«Demà passat sortiré per a un viatge de tres dies al Kazakhstan, on participaré en el Congrés de caps de religions mundials i tradicionals. Serà una oportunitat per a trobar a tants representants religiosos i dialogar com a germans, animats pel desig comú de pau, pau de la qual el nostre món està assedegat. Voldria des d'ara mateix saludar cordialment als participants, així com a les autoritats, a les comunitats cristianes i a tota la població d'aquest vast país. Els agraeixo els preparatius i el treball realitzat per a preparar la meva visita. Demano a tots que acompanyin amb l'oració aquesta peregrinació de pau».

 

(Del Papa Francesc, després de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 11 de setembre de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Senyor, no et molestis: jo no sóc digne que entris a casa meva; digues una paraula i el meu criat es posarà bo». (Lluc 7,6-7). 

 ----------        

Santoral:

-El Santíssim Nom de Maria.

-Mare de Déu de Lluc, patrona de Mallorca, i altres advocacions.

-Sant Guiu, pelegrí.

-Beat Miró, prevere agustinià.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada