dijous, 15 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 16 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 16 de setembre de 2022 / Dia Internacional de la Preservació de la Capa d'Ozó - Dia Internacional de la Cardiologia Intervencionista

----------

«Hem caminat junts. Gràcies per haver vingut des de diferents parts del món, portant la riquesa dels seus credos i de les seves cultures. Gràcies per haver viscut intensament aquests dies d'intercanvi, treball i compromís amb el signe del diàleg, que tenen un valor encara més preciós durant un període tan difícil, al qual, a més de la pandèmia, s'agrega el pes de la bogeria insensata de la guerra. Hi ha massa odi i divisions, massa falta de diàleg i de comprensió de l'altre; això, en el món globalitzat, resulta encara més perillós i escandalós. No podem tirar endavant connectats i separats, vinculats i estripats per tanta desigualtat».

 

(Del Viatge Apostòlic del Papa Francesc a Kazajistán – Discurs del Papa Francesc en la Lectura de la Declaració Final i Clausura del VII Congrés de Líders de Religions Mundials i Tradicionals - Palau de la Independència de Nursultán – Dijous, 15 de setembre de 2022).

----------         

Paraula del Senyor:

«Jesús anava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la bona nova del Regne de Déu». (Lluc 8,1).  

 ----------        

Santoral:

-Sant Corneli, papa i màrtir, i Sant Cebrià (Cipriano), bisbe i màrtir. 

-Sant Rogeli, màrtir.

-Santa Edita, verge, princesa.

-Beat Víctor III, papa.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada