dijous, 22 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc / Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 23 de setembre de 2023

 ☀Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 23 de setembre de 2022 / Dia Internacional Contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Persones - Dia Internacional de les Llengües de Senyals - Dia Mundial de la Síndrome de Cames Inquietes o Malaltia de Willis-Ekbom☀

----------

«La història ens ensenya que l'aportació dels migrants i refugiats ha estat fonamental per al creixement social i econòmic de les nostres societats. I ho continua sent també avui. El seu treball, la seva capacitat de sacrifici, la seva joventut i el seu entusiasme enriqueixen a les comunitats que els acullen. Però aquesta aportació podria ser molt major si es valorés i se secundés mitjançant programes específics. Es tracta d'un enorme potencial, aviat a manifestar-se, si se li ofereix l'oportunitat».


(Del Missatge del Papa Francesc per la 108 Jornada Mundial del Migrant i el Refugiat a celebrar el propvinent 25 de setembre de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«Cal que el Fill de l'home pateixi molt. Els notables, els grans sacerdots i els mestres de la Llei l'han de rebutjar, ha de ser mort i ha de ressuscitar el tercer dia». (Lluc 9,22). 

----------

Santoral:

-Sant Pius de Pietrelcina (Pare Pio), prevere caputxí.

-Santa Tecla, verge i màrtir. 

-Sant Andreu, màrtir.

-Sant Lli o Linus, papa i màrtir.

-Beates Purificació Ximénez Ximénez, Maria Josepa del Río i Mesa, i companyes Carmelites de la Caritat, màrtirs.

----------

Tingueu un bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada