dissabte, 10 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 11 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 11 de setembre de 2022 / DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

----------

«La proclamació litúrgica de les mateixes lectures, amb els cants presos de la sagrada Escriptura, expressa i afavoreix la comunió eclesial, acompanyant el camí de tots i cadascun. S'entén, per tant, què algunes eleccions subjectives, com l'omissió de lectures o la seva substitució amb textos no bíblics, siguin prohibides. He sentit que algú, si hi ha una notícia, llegeix el diari, perquè és la notícia de dia. No! La Paraula de Déu és la Paraula de Déu! El diari el podem llegir després. Però aquí es llegeix la Paraula de Déu. És el Senyor qui ens parla».

 

41.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 31 de gener de 2018 – Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Jo us dic que en el cel hi haurà més alegria per un sol pecador que es converteix que no pas per noranta-nou justos que no necessiten convertir-se». (Lluc 15,7). 

-----------        

Santoral:

-Beat Bonaventura Gran, religiós franciscà. 

-Sant Protus i Sant Jacint, germans màrtirs.  

-Santa Teodora Alexandrina, penitent.

-----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana XXIV del Temps de Durant l’Any.  

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana IV del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada