dimarts, 6 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 7 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 7 de setembre de 2022 / Dia Internacional de l'Aire Net per un Cel Blau - Dia Mundial de Conscienciació de Duchenne - Dia Mundial del Bus - Dia Global d'Adquisició de Talent - Dia Mundial del Pèl-roig

----------

«Amb el seu somriure, el Papa Luciani va aconseguir transmetre la bondat del Senyor. És bella una Església amb el rostre alegre, el rostre serè, el rostre somrient, una Església que mai tanca les portes, que no endureix els cors, que no es queixa ni alberga ressentiments, que no està enfadada, no és impacient, que no es presenta de manera aspra ni sofreix per la nostàlgia del passat caient en l'involucionisme. Preguem a aquest pare i germà nostre, demanem-li que ens obtingui "el somriure de l'ànima", que és transparent, que no enganya: el somriure de l'ànima. Supliquem, amb les seves paraules, allò que ell mateix solia demanar: "Senyor, pren-me com soc, amb els meus defectes, amb les meves faltes, però fes-me com tu em desitges"».

 

(De la homilia del Papa Francesc en la Missa de Beatificació del Papa Joan Pau I - Diumenge, 4 de setembre de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Feliços els pobres: és vostre el Regne de Déu!». (Lluc 6,20).

 ----------        

Santoral:

-Sant Clodoald, prevere.

-Beata Eugènia Picco, verge i religiosa.

-Sant Albí, bisbe.

-Santa Regina, verge i màrtir. 

-Santa Judit, personatge bíblic.

-Sant Pere Claver, prevere.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada