dilluns, 12 de setembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 13 de setembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 13 de setembre de 2022 / Dia del Bibliotecari - Dia Internacional de la Xocolata - Dia Mundial de la Sèpsia - Dia del Programador Informàtic - Dia del Professor de Natació

----------

«Jesús dona resposta a les murmuracions dels fariseus i dels escribes, que deien: "Aquest acull als pecadors i menja amb ells". S'escandalitzaven perquè Jesús estava entre pecadors. Si per a ells això és religiosament escandalós, Jesús, en acollir als pecadors i menjar amb ells, ens revela que Déu és justament així: no exclou a ningú, desitja que tots estiguin en el seu banquet, perquè estima a tots com a fills, a tots, ningú està exclòs, ningú».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 11 de setembre de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Molta gent del poble acompanyava la mare. Així que el Senyor la va veure, se'n va compadir i li digué: No ploris. Després s'acostà al fèretre i el va tocar. Els qui el portaven s'aturaren. Ell digué: Jove, aixeca't». (Lluc 7,12-14).  

 ----------        

Santoral:

-Sant Joan Crisòstom, bisbe i doctor de l’Església.

-Sant Felip, pare de santa Eugènia.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada