diumenge, 8 de desembre de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns 9 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns 9 de desembre de 2019 / Dia Internacional contra la Corrupció - Dia Internacional de la Ràdio i la Televisió a favor de la Infància - Dia Internacional per a la Commemoració i Dignificació de les Víctimes del Crim de Genocidi i per a la Prevenció d'aquest Crim
----------
«A poc a poc, el pessebre ens porta a la cova, on trobem les figures de Maria i de Josep. Maria és una mare que contempla el seu fill i el mostra a tots els qui vénen a visitar-lo. Al costat de Maria, en una actitud de protecció del Nen i de la seva mare, hi ha sant Josep. En general, es representa amb el bastó a la mà i, a vegades, també sostenint un llum. Sant Josep juga un paper molt important en la vida de Jesús i de Maria. Ell és el custodi que mai no es cansa de protegir la seva família». 

(7.-De la Carta Apostòlica del Papa Francesc “Admirabile signum” – “Signe admirable”, sobre el significat i el valor del Pessebre - Donat a Greccio, al Santuari del Pessebre, 1 de desembre del 2019).
==========
«La disponibilitat per a Déu es troba en la voluntat d’assumir les necessitats dels altres. Tot això sense clam i ostentació, sense buscar llocs d’honor, sense publicitat, perquè la caritat i les obres de misericòrdia no necessiten exhibir-se com a trofeu. Les obres de misericòrdia es fan en silenci, en secret, sense presumir de fer-les. Fins i tot a les nostres comunitats, estem cridats a seguir l’exemple de Maria, practicant l’estil de discreció i ocultació».

(Del Papa Francesc abans del rés de l’Àngelus, ahir diumenge 8 de desembre, a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Què és més fàcil, dir: "Et són perdonats els pecats", o bé dir: "Aixeca't i camina"?» (Lluc 5,23).
-----------
Santoral:
-Sant Joan Dídac Cuauhtlatoatzin, indi mexicà. 
-Sant Restitut, màrtir.
-Sant Pere Fourier, prevere. 
-Santa Leocàdia (Llogaia o Llocaia), verge i màrtir.
-Santa Valèria, verge i màrtir.
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada