divendres, 13 de desembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 14 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 14 de desembre de 2019 / Dia Internacional de la Ràdio i la Televisió a favor de la Infància - Dia Mundial del Mono
----------
«Sabem que la guerra sovint comença per la intolerància a la diversitat de l'altre, el que fomenta el desig de possessió i la voluntat de domini. Neix en el cor de l'home per l'egoisme i la supèrbia, per l'odi que instiga a destruir, a tancar a l'altre en una imatge negativa, a excloure'l i eliminar-lo. La guerra es nodreix de la perversió de les relacions, de les ambicions hegemòniques, dels abusos de poder, de la por a l'altre i la diferència vista com un obstacle; i a el mateix temps alimenta tot això».

(2.- Del Missatge del Papa Francesc per la celebració el 1 de gener de 2020 de la 53 Jornada Mundial de la Pau – Vaticà, 8 de desembre de 2019).
----------
Paraula del Senyor:
«És cert que Elies havia de venir a renovar-ho tot; i jo us asseguro que ja va venir i no el reconegueren, sinó que el van tractar com van voler. Igualment el Fill de l'home ha de patir a les seves mans » (Mateu 17,11-12).
-----------
Santoral:
-Sant Joan de la Creu, prevere i doctor de l’Església.
-Sants Just i Abundi, màrtirs. 
-Sant Diòscor, noi màrtir.
-Sant Nicasi, bisbe i màrtir.
-Beat Pere Nicolau Factor i Estanya, framenor.
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada