dijous, 5 de desembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres 6 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres 6 de desembre de 2019
----------
«M'agradaria ara repassar els diversos signes del pessebre per a comprendre el significat que comporten. En primer lloc, representem el context del cel estrellat en la foscor i el silenci de la nit. La seva proximitat porta llum on hi ha foscor i il·lumina els qui viuen a la fosca, a les ombres de la mort. Mereixen també algun esment els paisatges que formen part del pessebre i que sovint representen les ruïnes de cases i palaus antics, que en alguns casos substitueixen la cova de Betlem i es converteixen en l'estada de la Sagrada Família».

(4.-De la Carta Apostòlica del Papa Francesc “Admirabile signum” – “Signe admirable”, sobre el significat i el valor del Pessebre - Donat a Greccio, al Santuari del Pessebre, 1 de desembre del 2019).
========
«Cada nen marginat, cada nen abusat, cada nen abandonat, cada nen sense escola, sense atencions mèdiques, és un crit que s'eleva a Déu. En cada un d'ells és Crist, que va venir al nostre món com un nen indefens, és Crist qui ens està mirant en cada un d'aquests nens. 

Resem perquè tots els països decideixin prendre mesures necessàries per fer que el futur dels nens sigui una prioritat, especialment el futur dels nens que avui estan patint».

(De la “Intenció de Pregària” del Papa Francesc pel mes de desembre de 2019 - Xarxa Mundial de Pregària del Papa). 
----------
Paraula del Senyor:
«Mentre Jesús se n'anava d'allà, dos cecs el seguien tot cridant: Fill de David, tingues pietat de nosaltres!» (Mateu 9,27).
-----------
Santoral:
-Sant Nicolau, bisbe.
-Sant Pere Pasqual, bisbe i màrtir. 
-Sant Fortià, innocent màrtir. 
-Santa Asel·la, verge.
-Santa Carme Sallés, religiosa.  
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada