dimarts, 10 de desembre de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 11 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 11 de desembre de 2019 / Dia Internacional de les Muntanyes
----------
«Quan s'acosta la festa de l'Epifania, es col·loquen en el Naixement les tres figures dels Reis Mags. Observant l'estrella, aquells savis i rics senyors d'Orient s'havien posat en camí cap a Betlem per a conèixer Jesús i oferir-li dons: or, encens i mirra. També aquests regals tenen un significat al·legòric: l'or honra la reialesa de Jesús; l'encens, la seva divinitat; la mirra, la seva santa humanitat que coneixerà la mort i la sepultura. Els Mags ensenyen que es pot començar des de molt lluny per a arribar a Crist».

(9.-De la Carta Apostòlica del Papa Francesc “Admirabile signum” – “Signe admirable”, sobre el significat i el valor del Pessebre - Donat a Greccio, al Santuari del Pessebre, 1 de desembre del 2019). 
----------
Paraula del Senyor:
«Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera» (Mateu 11,28-30).
-----------
Santoral:
-Sant Damas I, papa.  
-Sant Pau de Narbona, bisbe.
-Sant Sabí, bisbe.
-Sant Daniel Estilita, monjo. 
-Santa Ida, verge.
-Santa Maria Meravelles de Jesús, verge.
----------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada