dimarts, 17 de desembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 18 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 18 de desembre de 2019 / Dia Internacional del Migrant - Dia Nacional de l'Esclerosi Múltiple - Dia Mundial de la Llengua Àrab
----------
«‘La pau, pel camí de reconciliació en la comunió fraterna’. Ens guia el passatge de l'Evangeli que mostra el següent diàleg entre Pere i Jesús: "Senyor, si el meu germà m'ofèn, quantes vegades he de perdonar? ¿Set vegades?" Jesús li contesta: "No et dic set vegades, sinó setanta vegades set". Aquest camí de reconciliació ens crida a trobar en el més profund dels nostres cors la força del perdó i la capacitat de reconèixer-nos com germans i germanes. Aprendre a viure en el perdó augmenta la nostra capacitat de convertir-nos en dones i homes de pau».

(5.- Del Missatge del Papa Francesc per la celebració l’1 de gener de 2020 de la 53 Jornada Mundial de la Pau – Vaticà, 8 de desembre de 2019).
----------
Paraula del Senyor:
«Josep, fill de David, no tinguis por de prendre Maria, la teva esposa, a casa teva: el fruit que ella ha concebut ve de l'Esperit Sant» (Mateu 1,20). 
-----------
Santoral:
-Mare de Déu de l’Esperança, o bé: Expectació del part, anomenada popularment «de la O» (antífones).
-Sant Gracià, bisbe.
-Sant Adjutori, màrtir.
-Sant Pere Vu Van, màrtir al Vietnam.
----------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada