dimarts, 3 de desembre de 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 4 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres 4 de desembre de 2019 / Dia Internacional del Guepard
----------
«El Fill de Déu, en venir a aquest món, troba lloc on els animals mengen. El fenc es converteix en el primer llit per a Aquell que es revelarà com "el pa baixat del cel" (Jn 6,41). Un simbolisme que ja sant Agustí, juntament amb altres Pares, havia captat quan escrivia: "Posat en el pessebre, es va convertir en aliment per a nosaltres" (Sermó 189,4). En realitat, el pessebre conté diversos misteris de la vida de Jesús i ens els fa sentir propers a la nostra vida quotidiana».

(2.-De la Carta Apostòlica del Papa Francesc “Admirabile signum” – “Signe admirable”, sobre el significat i el valor del Pessebre - Donat a Greccio, al Santuari del Pessebre, 1 de desembre del 2019).
----------
Paraula del Senyor:
«Ell els va curar. La gent, en veure que els muts parlaven, que els esguerrats quedaven curats, els coixos caminaven i els cecs hi veien, se'n meravellava i glorificava el Déu d'Israel» (Mateu 15,30-31).
-----------
Santoral:
-Sant Joan Damascè, prevere i doctor de l’Església. 
-Santa Bàrbara, verge i màrtir.
-Sant Bernat, bisbe i cardenal.
-Santa Ada, verge.
-Beat Francesc Gàlvez, prevere franciscà i màrtir.
----------
Tingueu un bon dimecres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada