dimecres, 11 de desembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 12 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 12 de desembre de 2019 / Dia Internacional de la Neutralitat - Dia Internacional de la Cobertura Sanitària Universal
----------
«Davant del pessebre, la ment espontàniament va a quan érem infants i esperàvem amb impaciència el temps per a començar a construir-lo. No és important com es prepara el pessebre, pot ser sempre igual o modificar-se cada any; el que compta és que aquest parli a la nostra vida. En qualsevol lloc i de qualsevol manera, el pessebre parla de l'amor de Déu, el Déu que s'ha fet nen per a dir-nos com és a prop de tot ésser humà, sigui quina sigui la seva condició».

( i 10.- De la Carta Apostòlica del Papa Francesc “Admirabile signum” – “Signe admirable”, sobre el significat i el valor del Pessebre - Donat a Greccio, al Santuari del Pessebre, 1 de desembre del 2019).
----------
Paraula del Senyor:
«Us ho asseguro: entre els nascuts de dona no n'hi ha hagut cap de més gran que Joan Baptista; però el més petit en el Regne del cel és més gran que ell» (Mateu 11,11).
-----------
Santoral:
-Mare de Déu de Guadalupe. 
-Santa Joana-Francesca de Chantal, religiosa viuda, fundadora.  
-Sant Sinesi, màrtir.
-Beat Jaume de Viterbo, bisbe. 
-Beat Joan Marinonio, prevere teatí.
-Sant Simó Phan, màrtir al Vietnam.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada