diumenge, 5 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 6 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 6 d’abril de 2020 / Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau
----------
«Estimats germans, comencem amb fe la Setmana Santa, en què Jesús pateix, mor i ressuscita. Les persones i les famílies que no podran participar en les celebracions litúrgiques estan convidades a recollir-se en oració a casa, ajudats també pels mitjans de comunicació tecnològics. Unim-nos espiritualment els malalts, a les seves famílies i als que en tenen cura amb tanta abnegació. Resem pels difunts a la llum de la fe Pasqual. Cada un està present en els nostres cors, en el nostre record, en la nostra pregària».

(Del Papa Francesc, abans del rés de l’Àngelus des de l’Altar de la Càtedra de Sant Pere a la Basílica de Sant Pere del Vaticà – Diumenge 5 d’abril de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Un dels seus deixebles, Judes Iscariot, el qui aviat el trairia, digué: Per què no venien aquest perfum per tres-cents denaris i donaven els diners als pobres? (Joan 12,4-5).
-----------
Santoral:
-Sant Pere de Verona ("Pere Màrtir"), prevere i màrtir.
-Santa Gala, vídua i religiosa. 
-Sant Marcel·lí, màrtir.
-Sant Sixt I, papa i màrtir.
-Sant Guillem, abat.
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada