divendres, 17 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 18 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 18 d’abril de 2020 / Dissabte dins l’octava de Pasqua - Dia Europeu dels Drets dels Pacients - Dia Internacional dels Monuments i Llocs
----------
«Voldria que avui reséssim per les dones que estan embarassades, dones encinta que es convertiran en mares i estan inquietes, preocupades. Una pregunta: "¿En quin món viurà el meu fill?". Resem per elles, perquè el Senyor els doni el coratge de tirar endavant els seus fills amb la confiança que certament serà un món diferent, però sempre serà un món que el Senyor estimarà tant».

(Del Papa Francesc a la pregària introductòria a la Missa privada, transmesa en viu, celebrada a la capella de la Casa Santa Marta del Vaticà ahir divendres 17 d’abril de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Mentre eren a taula, Jesús es va aparèixer als Onze i els reprotxà la seva falta de fe i la seva duresa de cor, ja que no havien cregut els qui l'havien vist ressuscitat.  Els digué: Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l'evangeli a tota la humanitat». (Marc 16,14-15).
-----------
Santoral:
-Beat Romà Archutowski, prevere i màrtir.
-Sant Eleuteri, bisbe, i la seva mare Santa Antia, màrtirs.
-Beat Andreu Hibermon, religiós. 
-Beata Maria de l'Encarnació, religiosa. 
----------
Tingueu un bon dissabte de Pasqua!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada