dimarts, 14 d’abril de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 15 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 15 d’abril de 2020 / Dimecres dins l’octava de Pasqua - Dia Mundial de l'Art - Dia Internacional del Ciclista
----------
«En aquests dies, han arribat notícies de com tanta gent està començant a preocupar-se d'una manera més general pels altres, i pensen en les famílies que no tenen prou per viure, els ancians sols, els malalts a l'hospital i resen i tracten de fer arribar alguna ajuda ... Aquest és un bon senyal del Senyor per suscitar aquests sentiments en els cors dels seus fidels».

«Resem avui per la gent que en aquesta època de pandèmia fa comerç amb els necessitats. S'aprofiten de les necessitats dels altres i els venen: els mafiosos, els usurers i molts altres. Que el Senyor toqui els seus cors i els converteixi».

(Del Papa Francesc a les pregàries introductòries a las Misses celebrades el 27 de març i el 8 d’abril de forma privada a la capella de la Casa Santa Marta del Vaticà, i transmeses en viu). 
----------
Paraula del Senyor:
«Aquell mateix dia, dos dels deixebles feien camí cap a un poble anomenat Emmaús, que es trobava a onze quilòmetres de Jerusalem, i conversaven entre ells de tot el que havia passat. Mentre conversaven i discutien, Jesús mateix se'ls va acostar i es posà a caminar amb ells, però els seus ulls eren incapaços de reconèixer-lo». (Lluc 24,13-16).
 -----------
Santoral:
-Sant Damià Veuster, missioner a Molokai.
-Sant Crescent, màrtir.
-Santes Basilissa i Anastàsia, màrtirs. 
----------
Tingueu un bon dimecres de Pasqua!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada