dilluns, 13 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 14 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 14 d’abril de 2020 / Dimarts dins l’octava de Pasqua - Dia Mundial de les Amèriques - Dia Mundial de la Malaltia de Chagas
----------
«Vam sentir que les dones donaven als deixebles l'anunci de la Resurrecció de Jesús. Avui us vull recordar el que fan moltes dones, fins i tot en aquest moment d'emergència mèdica, per tenir cura d'altres: dones metges, infermeres, agents de les forces de l'ordre i presons, empleades de botigues de necessitats bàsiques ... I moltes mares, germanes i àvies que es troben tancades a la casa amb tota la família, amb nens, gent gran i discapacitats. De vegades corren el risc de ser sotmeses a violència, per la seva coexistència amb una càrrega massa gran. Preguem per elles, perquè el Senyor els doni força i que les nostres comunitats els puguin donar suport juntament amb les seves famílies. Que el Senyor ens doni el coratge de les dones, per anar sempre endavant».

(Del Papa Francesc després del rés del Regina Coeli – Biblioteca del Palau Apostòlic – Dilluns de l'Àngel, 13 d'abril de 2020). 
----------
Paraula del Senyor:
«Maria es va quedar plorant a fora, a la vora del sepulcre. Mentre plorava, s'ajupí per mirar dins el sepulcre i veié dos àngels vestits de blanc, asseguts al lloc on havia estat posat el cos de Jesús, l'un al cap i l'altre als peus». (Joan 20,11-12).
 -----------
Santoral:
-Sant Pere González Telmo (Telm), confessor.
-Sant Tiburci, màrtir.
-Sant Lambert, bisbe.
-Santa Domnina, verge i màrtir.
----------
Tingueu un bon dimarts de Pasqua!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada