dissabte, 18 d’abril de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 19 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 19 d’abril de 2020 / Diumenge II de Pasqua o de la Divina Misericòrdia / Dia de la Llengua Xinesa - Dia Mundial dels Simpson
----------
«Ahir vaig rebre una carta d'una religiosa que treballa com a traductora a la llengua de senyals per a sordmuts i em va parlar de la feina tan difícil que tenen els treballadors de la salut, els infermers, els metges, amb els pacients discapacitats que s'han contagiat de Covid-19. Resem per ells que estan sempre al servei d'aquestes persones amb habilitats diferents, que no tenen les habilitats que nosaltres tenim».

(Del Papa Francesc a la pregària introductòria a la Missa privada, transmesa en viu, celebrada a la capella de la Casa Santa Marta del Vaticà ahir dissabte 18 d’abril de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Al capvespre d'aquell mateix dia, que era diumenge, els deixebles, per por dels jueus, tenien tancades les portes del lloc on es trobaven. Jesús va arribar, es posà al mig i els digué: Pau a vosaltres». (Joan 20,19).
-----------
Santoral:
-Sant Lleó IX, papa. 
-Sant Vicenç de Cotlliure, màrtir.
----------
Calendari litúrgic setmanal:
Setmana II de Pasqua.  
----------
Litúrgia de les Hores:
De l’octava, i de la Setmana II del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada