dijous, 23 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 24 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 24 d’abril de 2020 / Dia Mundial de l’Animal de Laboratori - Dia Mundial de la Meningitis – Dia Internacional del Multilateralisme i la Diplomàcia per la Pau
----------
«En moltes parts se sent un dels efectes d'aquesta pandèmia: moltes famílies necessitades passen gana i, lamentablement, el grup dels usurers les "ajuda". Aquesta és una altra pandèmia. La pandèmia social: famílies de persones que tenen un treball diari o, per desgràcia, un treball en negre, que no poden treballar i no tenen per menjar ... amb fills. I després els usurers els treuen el poc que tenen. Preguem. Resem per aquestes famílies, pels molts nens d'aquestes famílies, per la dignitat d'aquestes famílies i resem també pels usurers: que el Senyor toqui els seus cors i es converteixin».

(Del Papa Francesc a la pregària introductòria a la Missa privada, transmesa en viu, celebrada a la capella de la Casa Santa Marta del Vaticà ahir dijous 23 d’abril de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Després d'això, Jesús se'n va anar a l'altra banda del llac de Galilea o de Tiberíades. El seguia molta gent, perquè veien els senyals prodigiosos que feia amb els malalts». (Joan 6,1-2).
-----------
Santoral:
-Sant Fidel de Sigmaringen, prevere i màrtir. 
-Sant Pere Ermengol, màrtir. 
-Sant Gregori d'Elvira, bisbe.
-Santa Maria Eufràsia Pelletier, religiosa. 
-Sant Benet Menni, prevere. 
-Sants Cerasi i Febadi, bisbes.
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada