dissabte, 4 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 5 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 5 d’abril de 2020 / DIUMENGE DE RAMS EN LA PASSIÓ DEL SENYOR - Dia Internacional de la Consciència
----------
«Hi ha gent que des d'ara comença a pensar en el després: el després de la pandèmia. A tots els problemes que vindran: problemes de pobresa, de treball, de fam ... Preguem per tots els que ajuden avui, però també pensem en el demà, per ajudar-nos a tots nosaltres».

«En aquests moments de torbament, de dificultat, de dolor, moltes vegades la gent té la possibilitat de fer una cosa o altra, moltes coses bones. Però tampoc cal que a algú se li acudeixi fer alguna cosa no tan bona, aprofitar el moment i aprofitar-lo per si mateix, per al seu propi benefici. Preguem avui perquè el Senyor ens doni a tots una consciència recta, una consciència transparent, que pugui mostrar-se davant Déu sense avergonyir-se».

(Del Papa Francesc a les pregàries introductòries a las Misses celebrades de forma privada a la capella de la Casa Santa Marta del Vaticà, transmeses en viu, el divendres 3 i dissabte 4 d’abril). 
----------
Paraula del Senyor:
«Arribat el capvespre, Jesús es posà a taula amb els Dotze. Mentre sopaven, digué: Us ho asseguro: un de vosaltres em trairà». (Mateu 26,20-21).
-----------
Santoral:
-Sant Vicenç (o Vicent) Ferrer, prevere.  dominicà de València. 
-Santa Emília, verge i màrtir.
-Santa Maria-Crescència Höss, verge.
-Santa Irene, verge i màrtir.
----------
Calendari litúrgic setmanal:
Setmana Santa. 
----------
Litúrgia de les Hores:
Setmana II del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada