dissabte, 11 d’abril del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 12 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 12 d’abril de 2020 / DIUMENGE DE PASQUA DE LA RESURRECCIÓ DEL SENYOR - Dia Internacional dels Vols Espacials Tripulats
----------
«En aquesta nit conquistem un dret fonamental, que no ens serà pres: el dret a l'esperança; és una esperança nova, viva, que ve de Déu. No és un mer optimisme, no és un copet a l'esquena o unes paraules d'ànim de circumstància, amb un somriure passatger. No. És un do del Cel, que no podríem arribar-hi per nosaltres mateixos: Tot anirà bé, diem constantment aquestes setmanes, aferrant-nos a la bellesa de la nostra humanitat i fent sortir del cor paraules d'ànim. Però, amb el fet de passar els dies i el fet de créixer els temors, fins a l'esperança més intrèpida pot evaporar-se. L'esperança de Jesús és diferent, infon al cor la certesa que Déu condueix tot cap al bé, perquè fins i tot fa sortir de la tomba la vida».

(De l'homilia del Papa Francesc en la Vetlla Pasqual a la Nit Santa - Basílica de Sant Pere - Altar de la Càtedra - Dissabte Sant, 11 d'abril de 2020)
----------
Paraula del Senyor:
«De fet, (els dos deixebles, Simó Pere i Joan), encara no havien entès que, segons l'Escriptura, Jesús havia de ressuscitar d'entre els morts». (Joan 20,9).
-----------
Santoral:
-Santa Vísia, verge i màrtir.
-Santa Teresa dels Andes, religiosa.
-Sant Juli I, papa (romà, 337-352).
-Sant Damià, bisbe.
-----------
Calendari litúrgic i Litúrgia de les Hores:
De la solemnitat i de l’octava de Pasqua.
-----------
BONA PASQUA de la RESURRECCIÓ del SENYOR!!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada