divendres, 29 de juliol del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 30 de juliol de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 30 de juliol de 2022 / Dia Mundial contra el Tràfic de Persones - Dia Internacional de l'Amistat

----------

«He vingut al Canadà com a amic per a trobar-me amb vostès, per a veure, escoltar, aprendre, apreciar com viuen els pobles indígenes d'aquest país. He vingut amb esperit penitencial, per a expressar-los el dolor que portem en el cor com a Església pel mal que no pocs catòlics els van causar donant suport a polítiques opressives i injustes. He vingut com a pelegrí, amb les meves limitades possibilitats físiques, per a fer nous passos endavant amb vostès i per a vostès, perquè es continuï sembrant esperança en les futures generacions d'indígenes i no indígenes, que desitgen viure junts fraternalment, en harmonia. ».

 

(Viatge Apostòlic al Canadà: De la salutació del Papa Francesc en la trobada amb una delegació d'indígenes presents a Quebec - Arquebisbat de Quebec - Divendres, 29 de juliol de 2022). 

----------

Paraula del Senyor:

«Els deixebles de Joan anaren a endur-se'n el cos i li donaren sepultura. Després ho van fer saber a Jesús». (Mateu 14,12). 

----------         

Santoral:

-Beats màrtirs de l’Orde Hospitalari de St. Joan de Déu, religiosos i companys.

-Sant Pere Crisòleg, bisbe i doctor de l’Església.

-Sants Abdó o Abdon i Senén (popularment Nin i Non), màrtirs. 

-Sant Justí de Jacobis, bisbe.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada