dimecres, 27 de juliol del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 28 de juliol de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 28 de juliol de 2022 / Dia Mundial contra l'Hepatitis Vírica - Dia de Sobrecapacitat de la Terra

----------

«És bonic per a mi ser aquí, pelegrí amb vostès i enmig de vostès. En aquests dies, avui especialment, em va cridar l'atenció el so dels tambors que m'han acompanyat allí on he anat. Aquest batec dels tambors em semblava el ressò del batec de molts cors. Els cors que, durant segles, han vibrat en aquestes aigües; els cors de tants pelegrins que junts han marcat el pas per a aconseguir aquest "llac de Déu". Aquí es pot captar el batec coral d'un poble pelegrí, de generacions que s'han posat en camí cap al Senyor per a experimentar la seva obra de sanació».

 

(Viatge Apostòlic del Papa Francesc al Canadà: De la seva homilia en la participació en la Peregrinació al Llac de Santa Anna, i Litúrgia de la Paraula - Lac Ste. Anne - Dimarts, 26 de juliol de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«També passa amb el Regne del cel com quan tiren una xarxa a l'aigua i la xarxa arreplega tota mena de peixos. Un cop plena, la treuen a la platja, s'asseuen, i recullen en coves els peixos bons i llencen els dolents». (Mateu 13,47-48).

----------         

Santoral:

-Santa Caterina (o Catalina) Thomàs, verge. 

-Sant Víctor I, papa africà i màrtir.

-Beat Urbà II, papa. 

-Sants Nazari i Cels, màrtirs.

-Sant Ursus, abat.

-Sant Pere Poveda Castroverde, prevere i màrtir.

----------

Tingueu un bon dijous!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada