dimarts, 12 de juliol del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 13 de juliol de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 13 de juliol de 2022 / Dia Internacional del Sarcoma - Dia Mundial del Rock - Dia Internacional del Director d'Orquestra - Dia Internacional del Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat

----------

«Sovint, quan em trobo amb algun cristià o cristiana que ve a parlar de coses espirituals, li pregunto si dona almoina. “Sí”, em diu. -“I, digues-me, tu toques la mà de la persona a la qual dones la moneda?” -“No, no, la deixo caure”. -I tu mires als ulls a aquesta persona? –“No, no se m'ocorre”. Si tu dones almoina sense tocar la realitat, sense mirar als ulls de la persona necessitada, aquesta almoina és per a tu, no per a ella. Pensa en això: “Jo toco les misèries, també aquestes misèries que ajudo? Miro als ulls a les persones que sofreixen, a les persones a les quals ajudo?” Us deixo aquest pensament: veure i tenir compassió».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 10 de juliol de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos». (Mateu 11,25). 

 ----------        

Santoral:

-Sant Enric, emperador.

-Beat Carles Manuel Cecili Rodríguez Santiago, laic. 

-Sant Eusebi de Cartago, bisbe. 

-Santa Teresa de Jesús dels Andes, verge.  

-Santa Sara, verge.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada