diumenge, 10 de juliol del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 11 de juliol de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 11 de juliol de 2022 / Dia Mundial de la Població

----------

«L'Evangeli de la Litúrgia d'avui narra la paràbola del bon samarità. Com a teló de fons, el camí que descendeix des de Jerusalem fins a Jericó; a un costat, jeu un home al qual els lladres han colpejat i robat. Un sacerdot que passa el veu, però no es deté, continua endavant; el mateix fa un levita, això és, un encarregat del culte en el temple. En canvi -diu l'Evangeli-, un samarità que viatjava per allí, en passar al costat d'ell, el va veure i va tenir compassió. No oblidem aquestes paraules: "va tenir compassió"; és el que sent Déu cada vegada que ens veu en dificultat, en pecat, en una misèria: "va tenir compassió"».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 10 de juliol de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«I tothom qui pel meu nom hagi deixat cases, germans, germanes, pare, mare, fills o camps, en rebrà cent vegades més i posseirà la vida eterna». (Mateu 19,29). 

----------         

Santoral:

-Sant Benet, abat. 

-Sant Pius I, papa i màrtir.

-Santa Olga, reina.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada