dijous, 28 de juliol del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 29 de juliol de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 29 de juliol de 2022 / Dia Internacional del Tigre - Dia de l'Administrador de Sistemes Informàtics - Dia Internacional del Mal d'Amors

----------

«Mentre estem aquí reunits com a Poble de Déu, recordem que Jesús és el Pastor de la nostra vida, que cuida de nosaltres perquè ens estima veritablement. A nosaltres, pastors de l'Església, se'ns demana aquesta mateixa generositat per a pasturar el ramat, perquè pugui manifestar-se la sol·licitud de Jesús per tots i la seva compassió per les ferides de cadascun, i no com a religiosos assalariats o funcionaris del sagrat, sinó amb cor de pastors, amb entusiasme, i sentint la proximitat del "Bon Pastor" per a complir aquesta tasca i viure l'alegria del ministeri i, abans encara, l'alegria de la fe».

 

(Viatge Apostòlic del Papa Francesc al Canadà: De la trobada amb els bisbes, sacerdots, diaques, consagrats, seminaristes i agents pastorals per la pregària de Vespres - Catedral Notre-Dame de Quebec – Dijous 28 de juliol de 2022). 

----------

Paraula del Senyor:

«Jo sóc la resurrecció i la vida. Qui creu en mi, encara que mori, viurà; i tot aquell qui viu i creu en mi, no morirà mai més». (Joan 11,25-26).  

----------         

Santoral:

-Sants Marta, Maria i Llàtzer.  

-Sant Adam, el primer humà.

-Sant Fèlix III, papa.

-Santa Beatriu, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada