diumenge, 8 de setembre del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 9 de setembre de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 9 de setembre de 2024 / Dia Internacional per Protegir l'Educació d’Atacs - Dia Mundial de l'Agricultura - Dia Mundial del Vehicle Elèctric - Dia Mundial de l'Arepa - Dia Internacional de la Bellesa

----------

«I des d'aquesta terra tan beneïda pel Creador, voldria invocar al costat de vostès, per intercessió de Maria Santíssima, el do de la pau per a tots els pobles. En particular, ho demano per a aquesta gran regió del món entre Àsia, Oceania i l'Oceà Pacífic. Pau, pau per a les nacions i també per a la creació. No al armamentisme ni a l'explotació de la casa comuna. Sí a la trobada entre els pobles i les cultures; sí a l'harmonia de l'home amb les criatures. Maria Helpim, Reina de la pau, ajuda'ns a convertir-nos als designis de Déu, que són designis de pau i de justícia per a la gran família humana».

 

(Del Papa Francesc després de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 8 de setembre de 2024 – Estadi “Sir John Guise” - Port Moresby, Papúa Nueva Guinea).

----------

Paraula del Senyor:

«L’espiaven per veure si faria una guarició en dissabte».  (Lluc 6,6-11).            

----------

Santoral:

-Mare de Déu del Claustre. 

-Sant Pere Claver, prevere jesuïta. 

-Santa Felícia, màrtir.

----------

Tingueu un bon dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada