dimecres, 11 de setembre del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 12 de setembre de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 12 de setembre de 2024 / Dia de les Nacions Unides per a la Cooperació Sud-Sud - Dia Internacional d'Acció contra la Migranya

----------

«l primer de tot, els faig una pregunta, a veure qui me la contesta. Què fan els joves? Tu [indica a una jove]. "Proclamar a Crist" [respon la jove]. Molt bé. Quina altra cosa fan els joves? "Proclamar la Paraula de Déu" [respon un altre jove]. Molt bé. Quina altra cosa fan els joves? "Estimar-se els uns als altres" [respon un altre jove]. Estimar, els joves tenen una gran capacitat d'estimar. Quina altra cosa fan els joves? "Hem de conrear la pau al nostre país" [respon un altre jove]. Això no ho oblidin mai. Molt bé. Però hi ha una cosa que els joves fan sempre, els joves de diversa nacionalitat, els joves de diverses religions. Saben, quina cosa fan els joves sempre? Els joves fan embolic. Estan d'acord?, estan d'acord amb això? Els agraeixo les salutacions, els testimoniatges i les preguntes, els agraeixo els balls. Perquè vostès saben que ballar és expressar amb tot el cos un sentiment. Vostès coneixen algun jove que no sàpiga ballar? La vida ve amb el ball, i vostès són un país de gent jove».

 

(Del Viatge Apostòlic del Papa Francesc a Timor-Oriental - Del seu discurs a la trobada amb els JOVES - Centro de Convenções de Dili, Timor Oriental – Dimecres, 11 de setembre de 2024).

----------

Paraula del Senyor:

«Sigueu misericordiosos com ho és el vostre Pare». (Lluc 6,27-38).

----------          

Santoral:

-El Santíssim Nom de Maria.

-Mare de Déu de Lluc, patrona de Mallorca, i altres advocacions.

-Sant Guiu, pelegrí.

-Beat Miró, prevere agustinià.       

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada