diumenge, 15 de setembre del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 16 de setembre de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 16 de setembre de 2024 / Dia Mundial del Donant de Medul·la Òssia i Sang de Cordó Umbilical - Dia Internacional del Panda Vermell - Dia Internacional de la Preservació de la Capa d'Ozó -»Dia Internacional de la Cardiologia Intervencionista

----------

«No oblidem les guerres que ensagnen el món. Penso en la martiritzada Ucraïna, a Myanmar, penso en Orient Mitjà. Quantes víctimes innocents! Penso en les mares que han perdut fills en les guerres. Quantes joves vides truncades! Penso en Hersh Goldberg-*Polin, trobat mort al setembre, al costat d'altres cinc ostatges, a Gaza. Al novembre de l'any passat vaig conèixer a la mare, Rachel, que em va commoure amb la seva humanitat. L'acompanyo en aquest moment. Res per les víctimes i continuo estant prop de totes les famílies dels ostatges. Que cessament el conflicte en Palestina i Israel! Que cessin les violències, que cessament l'odi! Que s'alliberi els ostatges, continuïn les negociacions i es trobin solucions de pau».

 

(Del Papa Francesc després de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 15 de setembre de 2024 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Ni a Israel no he trobat tanta fe».  (Lluc 7,1-10).       

----------

Santoral:

-Sant Corneli, papa i màrtir, i Sant Cebrià (Cipriano), bisbe i màrtir. 

-Sant Rogeli, màrtir.

-Santa Edita, verge, princesa.

-Beat Víctor III, papa.

----------

Tingueu un bon dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada