dissabte, 7 de setembre del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 8 de setembre de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 8 de setembre de 2024 / NAIXEMENT DE LA BENAURADA VERGE MARIA / Dia Internacional de l'Alfabetització - Dia Internacional del Periodista - Dia Mundial de la Fibrosi Quística - Dia Mundial de la Fisioteràpia – Dia del Cooperant

----------

«Començo la meva visita entre vostès amb alegria. Els dono les gràcies per haver-me obert les portes del seu bell país, tan lluny de Roma i, no obstant això, tan prop del cor de l'Església catòlica. Perquè en el cor de l'Església està l'amor de Jesucrist, que en la creu va abraçar a tots els homes. El seu Evangeli és per a tots els pobles, no està lligat a cap poder terrenal, sinó que és lliure per a poder fecundar totes les cultures i fer créixer en el món el Regne de Déu. L'Evangeli s'incultura i les cultures han de ser evangelitzades. Que aquest Regne de Déu trobi ple acolliment en aquesta terra, perquè tots els pobles de Papua Nova Guinea, amb la varietat de les seves tradicions, convisquin en harmonia i donin al món un signe de fraternitat. ».

 

(Viatge Apostòlic a Papua Nova Guinea: De les paraules del Papa Francesc en la seva trobada amb les autoritats, la societat civil i el cos diplomàtic - “APEC Haus” a Port Moresby – Dissabte, 7 de setembre de 2024).

----------

Paraula del Senyor:

«Fa que els sords hi sentin i que els muts parlin». (Marc 7,31-37).          

----------

Santoral:

-El Naixement de la  Benaurada Verge Maria, festa amb nombroses advocacions: Àfrica, Canòlic, Caridad, Cisa, Cobre, Covadonga, Del Puig, Gleva, Gràcia, Meritxell, Mont, Núria, Puigcerver, Queralt, Tura, Valldeflors, Victòria... i moltes altres (maresdedéu trobades).

-Sant Adrià, soldat màrtir.

-Sant Sergi I, papa.

-Santa Adela, religiosa.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

SETMANA XXIII DE DURANT L’ANY.      

---

Litúrgia de les Hores:

Setmana III del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada