dimecres, 8 de desembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 9 de desembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 9 de desembre de 2021 / Dia Internacional contra la Corrupció - Dia Internacional per a la Commemoració i Dignificació de les Víctimes del Crim de Genocidi i per a la Prevenció d'aquest Crim - Dia Mundial de la Informàtica

----------

«Pau i bé! I amb aquesta cordial salutació franciscana, m'uneixo a tots vostès des de Roma en aquest moment en què s'encén l'estrella de la torre de la Mare de Déu en la Basílica de la Sagrada Família. També vull fer arribar la meva salutació d'una manera especial als més pobres d'aquesta gran ciutat, als malalts, als afectats per la pandèmia de la Covid-19, als ancians, als joves que per diferents situacions veuen compromès el seu futur, a les persones que estan vivint moments de prova. Benvolguts amics, per a tots vostès brilla avui l'estrella de la torre de Maria».

 

(Del videomissatge del Papa Francesc amb motiu de la inauguració de la Torre de la Mare de Déu de la Basílica de la Sagrada Família  de Barcelona – dimecres, 8 de desembre de 2021).

----------

Paraula del Senyor:

«Us ho asseguro: entre els nascuts de dona no n'hi ha hagut cap de més gran que Joan Baptista; però el més petit en el Regne del cel és més gran que ell». (Mateu 11,11).  

----------         

Santoral:

-Sant Joan Dídac Cuauhtlatoatzin, indi mexicà.

-Sant Restitut, màrtir.

-Sant Pere Fourier, prevere. 

-Santa Leocàdia (Llogaia o Llocaia), verge i màrtir.

-Santa Valèria, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada