divendres, 24 de desembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 25 de desembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 25 de desembre de 2021 / NADAL DE NOSTRE  SENYOR  JESUCRIST

-----------

«Una llum s'encén a la nit. Apareix un àngel, la glòria del Senyor envolta de llum els pastors, i finalment arriba l'anunci que s'esperava des de fa segles: "Avui us ha nascut un Salvador, que és el Messies, el Senyor". Tanmateix, el que afegeix l'àngel és sorprenent. Mostra als pastors com trobar Déu que ha vingut a la terra: "Aquest és per a vosaltres el senyal: trobareu un nen faixat amb bolquers, ajagut en un pessebre". Aquí hi ha el senyal: un nen. Això és tot: un nen en la crua pobresa d'un pessebre. Ja no hi ha llums, resplendor, cors d'àngels. Només un nen. Res més, com havia predit Isaïes: "Ens ha nascut un nen"».

 

(de l'homilia del Papa Francesc a la Missa del Gall celebrada aquesta passada nit a la Basílica de Sant Pere del Vaticà).

-----------

Paraula del Senyor:

«El qui és la Paraula s'ha fet home i ha habitat entre nosaltres, i hem contemplat la seva glòria, glòria que ha rebut com a Fill únic del Pare, ple de gràcia i de veritat». (Joan 1,14). 

-----------

Santoral:

-Nadal de Nostre Senyor Jesucrist, a Betlem de Judà.

-Mare de Déu de Betlem o del Pessebre.

-Nadal, Noèlia, Nadala.

-Santa Anastàsia, màrtir. 

-Santa Eugènia, verge i màrtir.

-Sant Pere, el Venerable, abat.

---------------------------

Tingueu un SANT i BON NADAL DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada