dimarts, 28 de desembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 29 de desembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 29 de desembre de 2021 / Dia V dins l’Octava de Nadal

----------

«La família és la història de la qual provenim. Cadascun de nosaltres té la seva pròpia història, ningú va néixer màgicament, amb una vareta màgica, cadascun de nosaltres té una història i la família és la història de la qual venim. En cas de discussions familiars, no vagin a dormir sense fer les paus. Mai vagin a dormir sense haver fet les paus, perquè si no, l'endemà hi haurà una "guerra freda" I aquesta és perillosa perquè començarà una història de retrets, una història de ressentiments. Quantes vegades, per desgràcia, neixen conflictes dins de les parets de la llar com a resultat de silencis massa llargs i egoismes no curats! A vegades fins i tot s'arriba a la violència física i moral».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus - Diumenge 26 de desembre - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Ara, Senyor, deixa que el teu servent se'n vagi en pau, com li havies promès. Els meus ulls han vist el Salvador, que preparaves per presentar-lo a tots els pobles:  llum que es reveli a les nacions, glòria d'Israel, el teu poble». (Lluc 2,29-32).  

----------         

Santoral:

-Sant Tomàs Becket, bisbe de Canterbury i màrtir.

-Sant David, rei de Judà i d'Israel, i profeta, conqueridor de Sió.

-Sant Tròfim, bisbe.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada