dilluns, 6 de desembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 7 de desembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 7 de desembre de 2021 / Dia Internacional de l'Aviació Civil

----------

«Avui, no sols en el continent europeu, es registra una reculada de la democràcia. Aquesta requereix la participació i la implicació de tots i, per tant, exigeix esforç i paciència; la democràcia és complexa, mentre l'autoritarisme és expeditiu i les promeses fàcils propostes pels populismes es mostren atraients. En diverses societats, preocupades per la seguretat i anestesiades pel consumisme, el cansament i el malestar condueixen a una sort d'escepticisme democràtic. No obstant això, la participació de tots és una exigència fonamental, no sols per a aconseguir objectius comuns, sinó perquè respon al que som: éssers socials, irrepetibles i al mateix temps interdependents».

 

(Viatge Apostòlic a Xipre i Grècia / Del discurs del Papa Francesc en la seva trobada amb les Autoritats, la Societat Civil i el Cos Diplomàtic – Palau Presidencial d’Atenes – dissabte, 4 de desembre de 2021).

----------

Paraula del Senyor:

«Què us sembla? Si un home té cent ovelles i se li n'esgarria una, ¿no deixa les noranta-nou a la muntanya i va a buscar l'esgarriada? (Mateu 18,12). 

----------         

Santoral:

-Sant Ambròs o Ambrosi, bisbe i doctor de l’Església. 

-Sant Eutiquià, papa i màrtir.

-Santa Fara, abadessa.

-Santa Maria Josepa (Beneta) Roselló, religiosa.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada