dissabte, 11 de desembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 12 de desembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 12 de desembre de 2021 / Dia Internacional de la Cobertura Sanitària Universal - Dia Internacional de la Neutralitat - Dia Internacional del Linx Ibèric - Dia Mundial de la Disfàgia

----------

«Quan el poble està reunit, la celebració s'obre amb els ritus introductoris, que comprenen l'entrada dels celebrants o del celebrant, la salutació “El Senyor sigui amb vosaltres”, “La pau sigui amb vosaltres”, l'acte penitencial “Jo confesso”, on nosaltres demanem perdó pels nostres pecats, l'himne del Gloria i l'oració col·lecta: es diu "oració col·lecta" no perquè es faci la col·lecta monetària: és la col·lecta de les intencions d'oració de tots els pobles; i aquesta col·lecta puja al cel com a oració».

 

20.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 20 de desembre de 2017 – Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«(Joan Baptista) Igualment uns soldats li preguntaven: I nosaltres, què hem de fer? Els va respondre: No feu servir la violència ni presenteu falses denúncies per treure diners de ningú, i acontenteu-vos amb la vostra soldada». (Lluc 3,14).

----------

Santoral:

-Mare de Déu de Guadalupe. 

-Santa Joana-Francesca de Chantal, religiosa viuda, fundadora.  

-Sant Sinesi, màrtir.

-Beat Jaume de Viterbo, bisbe. 

-Beat Joan Marinonio, prevere teatí.

-Sant Simó Phan, màrtir al Vietnam.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana III d’Advent. 

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana III del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada