divendres, 3 de desembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 4 de desembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 4 de desembre de 2021 / Dia Internacional dels Bancs - Dia Internacional del Guepard

----------

«Beatitud, avui en el nostre diàleg he quedat commogut quan vostè va parlar de l'Església Mare. La nostra Església és mare, és una mare que sempre reuneix els seus fills amb tendresa. Confiem en aquesta Mare Església, que ens reuneix a tots i que, amb paciència, tendresa i valentia, ens condueix cap endavant en el camí del Senyor. Però, per a sentir la maternitat de l'Església, tots nosaltres hem d'anar allí on l'Església és mare. Tots nosaltres, amb les nostres diferències, però tots fills de l'Església Mare. Gràcies per aquesta reflexió que avui ha fet amb mi».

 

(Del Papa Francesc en el seu Viatge Apostòlic a Xipre i Grècia – Trobada amb el Sant Sínode - Catedral ortodoxa de Nicòsia - divendres, 3 de desembre de 2021). 

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús va cridar els seus dotze deixebles i els donà poder de treure els esperits malignes i de guarir malalties i xacres de tota mena (Mateu 10,1).  

----------

Santoral:

-Sant Joan Damascè, prevere i doctor de l’Església. 

-Santa Bàrbara, verge i màrtir. 

-Sant Bernat, bisbe i cardenal.

-Santa Ada, verge.

-Beat Francesc Gàlvez, prevere franciscà i màrtir.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada