dissabte, 5 de gener del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 6 de gener de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 6 de gener de 2019 – Epifania Del Senyor
---------------------------
«Diu Jesús: ‘Si algú vol ser el primer, que es faci el darrer de tots i el servidor de tots’ (Mc 9,35). Com subratllava el papa sant Pau VI: ‘Prendre seriosament la política en els seus diversos nivells -local, regional, nacional i mundial- és afirmar el deure de cada persona, de tota persona, de conèixer quin és el contingut i el valor de l’opció que se li presenta i segons la qual es busca realitzar col·lectivament el bé de la ciutat, de la nació, de la humanitat’. 

En efecte, la funció i la responsabilitat política constitueixen un desafiament permanent per a tots els qui reben el mandat de servir el seu país, de protegir els qui hi viuen i de treballar per tal de crear les condicions per a un futur digne i just. La política, si es duu a terme en el respecte fonamental de la vida, la llibertat i la dignitat de les persones, pot convertir-se veritablement en una forma eminent de la caritat.»
-------
 (3.- del Missatge del Papa Francesc per la 52a Jornada Mundial de la Pau, celebrada el dia 1 de gener de 2019 – “La bona política està al servei de la pau”)
---------------------------
Santoral d’avui:

-Epifania del Senyor. Diada dels Sants Reis o Mags d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar; Maria dels Reis, i també Adoració (dels Reis, o Dora).

-Sant Melani, bisbe.
-Sant Nilamó, confessor.
-Santa Macra, verge i màrtir.
-Santa Eudaòcia, verge.
-Sant Andreu Corsini, bisbe.
-Sant Carles de Sezze, religiós.
-Santa Rafaela Maria del Sagrat Cor de Jesús (Rafaela Porras), verge.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Temps de Nadal. 
Litúrgia de les Hores:
Setmana II del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada