divendres, 28 de setembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 29 de setembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 29 de setembre de 2018 - Dia Mundial del Cor - Dia Mundial de la Retinosi Pigmentària
---------------------------
«Ser catequista és una vocació: Ser catequista, aquesta és la vocació, no pas treballar de catequista. Estigueu atents, no he dit fer de catequista, sinó ser-ho, perquè involucra la vida. Porta a la trobada amb Jesús amb les paraules i amb la vida, amb el testimoni.

El catequista és aquell que s'ha posat al servei de la Paraula de Déu, que freqüenta aquesta Paraula diàriament per fer-ne el seu aliment i participar-la amb els altres amb eficàcia i credibilitat.

El catequista no és un mestre o un professor que creu que dóna una lliçó. La catequesi no és una lliçó; la catequesi és la comunicació d'una experiència i el testimoni d'una fe que encén els cors, perquè introdueix el desig de trobar Crist. Aquest anunci de diverses maneres i amb diferents idiomes és sempre el "primer" que el catequista està cridat a donar!».

(del vídeo missatge del dissabte 22 de setembre del Papa Francesc als participants en el Congrés internacional sobre "El catequista, testimoni del misteri", organitzat pel Consell Pontifici per a la promoció de la nova evangelització).
-------
Santoral d’avui:

-Sants Arcàngels Miquel (patró dels radiòlegs i els radioterapeutes), Gabriel (patró de la radiodifusió i les telecomunicacions) i Rafael (o Rafel, patró dels emigrants).
-Sant Fratern, bisbe.
-Santa Gudèlia, màrtir.
-Beat Pau Bori Puig , prevere màrtir (1936).
-Sant Ansbert, abat.
-Sant Quiríac, anacoreta.
-Santa Rípsima, verge i màrtir.
-Sant Simó, monjo.
-Sant Grimoaldo, prevere.
---------------------------
Feliç dissabte i bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada