divendres, 14 de setembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 15 de setembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 15 de setembre de 2018 - Dia Internacional de la Democràcia - Dia Europeu de la Salut Prostàtica
---------------------------
«No tinguem por als mals temps, que poden ser il·luminats per la mateixa Creu, signe de la victòria de Déu sobre el mal.

Contemplar la Creu, signe del cristià, és per a nosaltres contemplar un signe de derrota però també un signe de victòria. A la Creu tot el que Jesús havia fet en la vida fracassa, i tota l'esperança de la gent que va seguir Jesús, acaba. La nostra vida continua amb Crist vencedor i ressuscitat, que ens envia l'Esperit Sant.

La Creu ens ensenya això, que a la vida hi ha fracàs i victòria. Hem de ser capaços de tolerar les derrotes, de suportar-pacientment, les derrotes, fins i tot dels nostres pecats perquè Ell va pagar per nosaltres.

Avui serà bonic si a casa, tranquils, ens prenem 5, 10, 15 minuts davant del crucifix, o el que tenim a casa o aquell del rosari: mirar-lo, és el nostre signe de derrota, que provoca persecucions, que ens destrueix, però és també el nostre signe de victòria perquè Déu ha guanyat allà».
-------
(del Papa Francesc en la seva homilia d’ahir divendres a la Missa celebrada a la Capella de la Casa de Santa Marta, en la festa litúrgica  de l’Exaltació de la Santa Creu).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Mare de Déu dels Dolors.
-Sant Nicomedes, prevere i màrtir.
-Sant Albi, bisbe.
-Santa Caterina de Gènova, viuda.
-Santa Eutròpia, vídua.
-Sant Nicetes, màrtir.
-Sant Aicard, abat.
-Sant Ribert, abat.
---------------------------
Feliç dissabte i bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada