dimarts, 11 de setembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 12 de setembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 12 de setembre de 2018 - Dia de les Nacions Unides per a la Cooperació Sud-Sud
---------------------------
«L'economia actual que regula el món mata, perquè la persona ja no està al centre, obeeix només als diners i fer diners es converteix en el primer i únic objectiu. D'aquesta manera s'estableixen estructures de pobresa, esclavitud i rebuig.

La importància actual de l'activitat financera respecte a l'economia real no és casual: darrere d'això està la selecció d'algú que pensa, equivocant-se, que els diners s'aconsegueixen amb els diners. Els diners, els veritables, es fan amb el treball.

És el treball el que confereix la dignitat a l'home, no els diners. L'atur que afecta diversos països europeus és la conseqüència d'un sistema econòmic que ja no és capaç de crear treball, perquè ha posat al centre un ídol, que es diu diners».
-------
(del Papa Francesc en l'entrevista concedida al Director del diari nacional financer "Sole 24 Ore" d'Itàlia, i publicada el divendres 7 de setembre de 2018).
---------------------------
Santoral d’avui:

-El Santíssim Nom de Maria.
-Mare de Déu de Lluc, patrona de Mallorca, i altres advocacions.
-Sant Autònom, bisbe i màrtir.
-Sant Guiu, pelegrí.
-Beat Miró, prevere agustinià, a Sant Joan de les Abadesses.
-Santa Sara, mare de família.
-Sant Sir, bisbe.
-Sant Valerià, màrtir.
--------------------------
Tingueu un feliç dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada