dimarts, 28 d’agost del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 29 d'agosto de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 29 d’agost de 2018 - Dia Internacional contra els Assajos Nuclears
---------------------------
«Perdonar significa donar una mica d'un mateix. Jesús ens perdona sempre. Amb la força del seu perdó, també nosaltres podem perdonar els altres, si realment ho volem. ¿No és el que demanem quan resem el Parenostre? 

Els nens aprenen a perdonar quan veuen que els seus pares es perdonen recíprocament. Si entenem això, podem apreciar la grandesa de l'ensenyament de Jesús sobre la fidelitat en el matrimoni. En lloc de ser una freda obligació legal, és sobretot una poderosa promesa de la fidelitat de Déu mateix a la seva paraula i a la seva gràcia sense límits. 

Crist va morir per nosaltres perquè nosaltres, al seu torn, puguem perdonar-nos i reconciliar-nos uns amb altres. D'aquesta manera, com a persones i com a famílies, comencem a comprendre la veritat de les paraules de sant Pau: mentre tot passa, 'l'amor no passa mai'».
-------
(del Papa Francesc el passat dissabte 25 d'agost en el seu discurs a les Famílies a l'Estadi Croke Park de Dublín - Irlanda).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Martiri de Sant Joan Baptista, decapitat (s. I), venerat a Sebaste.
-Santa Sabina, màrtir. 
-Sant Adelf, bisbe.
-Santa Verònica, verge.
-Santa Basília, verge.
-Sant Eutimi, confessor.
-Sant Nicees, màrtir.
-Sant Mederic, prevere.
-Santa Càndida, verge i màrtir.
--------------------------
Tingueu un feliç dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada