divendres, 24 d’agost del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 25 d'agost de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 25 d’agost de 2018
---------------------------
«Les famílies, avui dia, afronten molts desafiaments en els seus esforços per encarnar un amor fidel, per créixer els fills amb valors sans i per estar a la comunitat més àmplia, llevat de bondat, amor i atenció recíproca.

Espero que aquesta ocasió pugui ser una font de renovat alè per a les famílies d'arreu del món, especialment aquelles famílies que estaran presents a Dublín, i que ens recordarà el lloc essencial de la família en la vida de la societat i en l'edificació d'un futur millor per als joves. 

Els joves són el futur! És molt important preparar els joves per al futur, preparar-los avui, en el present, però amb les arrels del passat: els joves i els avis. És molt important».
-------
(del Vídeo Missatge del Papa Francesc previ a la seva participació avui dissabte 25 d'agost i demà diumenge 26, a Dublín (Irlanda), en la Trobada Mundial de les Famílies).  
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Josep de Calassanç (1556-1648), prevere d’Urgell, aragonés, fundador Escola Pia a Roma (SchP, 1617), patró de les escoles cristianes.
-Sant Lluís de França (1214-1270), rei, terciari trinitari i croat (morí prop de Cartago).
-Sant Genís, còmic màrtir.
-Sant Genís, notari màrtir.
-Santa Patrícia, verge.
-Sant Nemesi, diaca i màrtir.
-Sant Olimpi, tribú i màrtir.
-Santa Exupèria, màrtir.
---------------------------
Feliç dissabte i bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada